Dochádzka pre agentúry

S XperienceHR môžete predbehnúť konkurenciu. Ako? Keď brigádnik mešká alebo nepríde na zmenu, zistíte to skôr, ako vám zavolá nahnevaný klient. Údaje v reálnom čase umožňujú proaktívny prístup ku klientovi. Okamžite môžete klienta informovať, že situácia je pod kontrolou a posielate náhradného pracovníka.

staffing xperiencehr

Získajte efektivitu v reálnom čase

Zlepšite hospodárenie pomocou digitálnych dátových tokov, zvýšte obrátkovosť fakturácie vďaka menšiemu počtu absencií a zrýchlite fakturačný cyklus vďaka online dátam.

real time xperiencehr

Eliminujte podvody s absenciami

Sledovanie absencií v reálnom čase výrazne redukuje podvody s absenciami, čo pre personálne agentúry znamená vyššiu výnosnosť.

maker xperiencehr

Udržte výdavky pod kontrolou

Digitálne dátove toky, cenovo dostupné NFC riešenie pomocou clock-in kartičiek a mobilné aplikácie v cene vám umožnia dosiahnuť požadované výsledky a to bez prehnaných výdavkov.

money xperiencehr

Dochádzkový systém pre všetky vaše pobočky a spoločnosti

Jeden flexibilný systém sleduje všetkých vašich zamestnancov na rôznych miestach výkonu práce, v rôznych krajinách a v rôznych právnych subjektoch. S naším systémom budete vždy vedieť koľko ľudí máte v teréne.

world connection xperiencehr

Automatický plánovač zmien

Zadajte názov, kód a farbu pre jednoduchšiu identifikáciu zmeny. Nastavte čas začiatku a konca pre určenie trvania každej zmeny. Pomocou možnosti Opakovať vytvorte opakované zmeny. Náš plánovač vám umožňuje nastaviť maximálny počet zamestnancov požadovaný pre každú zmenu pre zabezpečenie optimalizácie pracovného času. Táto funkcia zaisťuje, že máte k dispozícii správny Počet zamestnancov pre splnenie prevádzkových potrieb bez nadmerného alebo nedostatočného počtu zamestnancov. Jednou z kľúčových predností nášho automatického plánovača je schopnosť plánovať na základe konkrétnych Zručností. Tu môžete zadefinovať požadované zručnosti pre každú zmenu a zabezpečiť, že na tieto zmeny budú pridelení iba zamestnanci s potrebnou kvalifikáciou.

Scheduler Notebook Mockup xperiencehr